Z-AXIS DESIGN renovated this 122 square meter (~1313 square foot) apartment in Taichung, Taiwan due to the fact that it was old and had a leak that caused mold issues. The design involved a new layout and a simple, refreshing scheme that involved white paint, dark wood, and grey concrete walls.

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-2

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-3

Once you enter the apartment, the living room, dining too, kitchen, and study come into view. The clean palette creates a cohesive vibe and give it a modern feel.

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-4

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-5

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-6

The small kitchen was kept open to the other rooms to make it feel more spacious.

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-7

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-8

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-8a

A study just off the main living area was painted white and designed with plenty of storage. Glass was used to enclose the space to keep it well lit and so interaction is still possible.

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-9

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-10

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-11

There are three bedrooms each with a cozy, personalized feel for the individual family members.

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-12

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-13

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-14

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-15

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-16

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-17

K-Residence-Z-AXIS-DESIGN-18