Search

An Apartment in Taiwan Inspired by Paris
View Slideshow

C Residence is a 182 square meter (1959 square foot) apartment in Taichung, Taiwan that was designed by Z-AXIS DESIGN. Overall, soft colors were paired with rich neutrals that result in an interior with high style. Large windows along one side of the residence fill the spaces with sunlight feeling as if you were in a “modern penthouse apartment in Paris.”

Z-Axis-C-Residence-Taichung-2

Color was used sparingly throughout each space adding a dynamic layer to the interior.

Z-Axis-C-Residence-Taichung-3

Z-Axis-C-Residence-Taichung-4

Z-Axis-C-Residence-Taichung-5

An L-shaped kitchen faces the open living and dining rooms making the rooms ideal for entertaining.

Z-Axis-C-Residence-Taichung-6

Z-Axis-C-Residence-Taichung-7

Z-Axis-C-Residence-Taichung-8

Z-Axis-C-Residence-Taichung-9

Z-Axis-C-Residence-Taichung-10

Z-Axis-C-Residence-Taichung-11

In the master bedroom, a large wooden door slides open to reveal the TV and storage.

Z-Axis-C-Residence-Taichung-12

Z-Axis-C-Residence-Taichung-13

Z-Axis-C-Residence-Taichung-14

Z-Axis-C-Residence-Taichung-15

Z-Axis-C-Residence-Taichung-16

Z-Axis-C-Residence-Taichung-17

Z-Axis-C-Residence-Taichung-18

Z-Axis-C-Residence-Taichung-19

Z-Axis-C-Residence-Taichung-20

Polished black tiles and dark walls create a dramatic entryway with a vibrant painting to welcome guests.

Z-Axis-C-Residence-Taichung-21

Caroline Williamson is Editorial Director of Design Milk. She has a BFA in photography from SCAD and can usually be found searching for vintage wares, doing New York Times crossword puzzles in pen, or reworking playlists on Spotify.