Search

The Mixer: A Shared Office Space in Tel Aviv

Architects Tali Djerassi and Merav Naveh joined forces to transform two floors totaling 2000-square-feet into a shared office space. The Mixer, located in Tel Aviv, was a challenge to design with its long, narrow layouts and windows only on the west side. The results are a variety of open work spaces, offices that house from one to eight people, informal seating areas, five kitchens, eating spaces, formal meeting rooms, and a welcoming reception and business lounge.

Since the spaces are long and narrow, they designed the layout into three sections lengthwise with pathways in between. Glass partition walls were used to allow light to penetrate the entire space.

Sandwiched between some of the semi-private offices are public spaces, like kitchens and eating areas, sitting rooms, and open workspaces.

The client requested that The Mixer felt like a home away from home, a pleasant place to work, yet with a unique aesthetic.

Each of the three rows was given a different look, the most inner row of offices can be identified with mostly dark colors and industrial materials, while the row by the windows features a light color palette and refined details. In the center runs a pavilion style row of spaces that are freestanding.

Photos by Gal Deren.

Caroline Williamson is Editorial Director of Design Milk. She has a BFA in photography from SCAD and can usually be found searching for vintage wares, doing New York Times crossword puzzles in pen, or reworking playlists on Spotify.