The exterior of N-House by Japanese architecture firm TOFU is that first catches your eye. Located in a villa subdivision areas in Otsu, Shiga, Japan, the natural surroundings are full of beautiful natural features such as Lake Biwa in the southeast and Mount Hira in the northwest. Therefore, TOFU decided to use tri-colored cedar panels on the exterior to play up the idea of the natural environment and create impact by maximizing the texture.

N House by TOFU in architecture  Category

N House by TOFU in architecture  Category

N House by TOFU in architecture  Category

N House by TOFU in architecture  Category

N House by TOFU in architecture  Category

Architects: TOFU
Location: Otsu, Shiga, Japan
Project Architect: Fumiya Ogawa and Tomonobu Higashino
Site Area: 240.01 sqm
Project Area: 107.23 sqm
Project Year: 2010
Photographs: Yohei Sasakura