Netherlands Broadcasting Music Centre by COEN! in main interior design  Category

The monumental entrance hall of the Netherlands Broadcasting Music Centre, originally designed by architect Elling and afterward restyled by Architects Cie is metamorphosed into a fresh and spacious whole by COEN!. The new reception and waiting room have been transformed into two large kiosks. All in harmony with the existing building but definitely bearing the Coen van Ham signature. The brightly colored new furniture give the library and large entrance hall a sparkling, musical red blaze.

Netherlands Broadcasting Music Centre by COEN! in main interior design  Category

Netherlands Broadcasting Music Centre by COEN! in main interior design  Category

Netherlands Broadcasting Music Centre by COEN! in main interior design  Category

Netherlands Broadcasting Music Centre by COEN! in main interior design  Category

Netherlands Broadcasting Music Centre by COEN! in main interior design  Category

Netherlands Broadcasting Music Centre by COEN! in main interior design  Category

Netherlands Broadcasting Music Centre by COEN! in main interior design  Category

Netherlands Broadcasting Music Centre by COEN! in main interior design  Category

Netherlands Broadcasting Music Centre by COEN! in main interior design  Category

Project: Entrance, library and media café of the Netherlands Broadcasting Music Centre
Client: Netherlands Broadcasting Music Centre, Hilversum, the Netherlands
Interior architect: COEN! design agency, Coen van Ham, Eindhoven
Interior builder: Interieur Apeldoorn, Apeldoorn
Furniture: Tables and desks designed by COEN!, chairs by Allermuir, lamps designed by Bert Jan Pot for Moooi
Floor: +/- 800 m2
Delivery: 2010
Photos: COEN!, Roy van de Meulengraaf