Located in Chile, this cottage by Juan Luis Martínez Nahuel used materials from other homes to create a new home for a client.

The reused materials included glazed doors from a 1960s Horacio Borgheresi house, eucalyptus and native rauli parquet floors of a house of the 70s by Larraín, Swinburn and Covarrubias, and commercial laminated beams and steel pieces used for a temporary exhibition. A great result and a cozy-looking residence.

Recycled Materials Cottage by Juan Luis Martínez Nahuel in main architecture  Category

Recycled Materials Cottage by Juan Luis Martínez Nahuel in main architecture  Category

Recycled Materials Cottage by Juan Luis Martínez Nahuel in main architecture  Category

Recycled Materials Cottage by Juan Luis Martínez Nahuel in main architecture  Category

Recycled Materials Cottage by Juan Luis Martínez Nahuel in main architecture  Category

Recycled Materials Cottage by Juan Luis Martínez Nahuel in main architecture  Category

[via ArchDaily]