Search

View Slideshow

Located in Curitiba, Brazil, the JB Apartment underwent a renovation led by Studio Boscardin.Corsi that involved simplifying the environment to create a modernist home focusing on form and function. The new floor plan allows the spaces to flow into each other making the interior feel more open and integrated.

The design leans towards minimalism with clean white walls, warm wood floors, and a curated selection of furnishings that complement the new architecture and layout. The neutral color palette occasionally expands beyond earthy tones to include moments of blue and green. Overall, the classic space evokes a timeless aesthetic that will easily transition through the years with the homeowners.

Photos by Eduardo Macarios, courtesy of BowerBird.

Caroline Williamson is Editorial Director of Design Milk. She has a BFA in photography from SCAD and can usually be found searching for vintage wares, doing New York Times crossword puzzles in pen, or reworking playlists on Spotify.