Search

View Slideshow

House PB is a project by Didonè Comacchio that consists of adding on an addition to a historical house in Rosà, Italy. Located in the Veneto countryside, the early 1900’s house was restored and turned into an office in the late 90s and then in 2012, it was returned back to its original state.

House-PB-Didone-Comacchio-2

The house, which is split over three floors, uses the ground floor for the communal living areas with the bedrooms on the upper floors. There’s a movable wall that disguises the stairs.

House-PB-Didone-Comacchio-3

The original red “pavimento alla veneziana” floors were restored and they add a sense of both warmth and color to the mostly white space.

House-PB-Didone-Comacchio-4

House-PB-Didone-Comacchio-5

Simple floating shelves blend into the the white walls adding a storage with a minimalist aesthetic.

House-PB-Didone-Comacchio-6

House-PB-Didone-Comacchio-7

House-PB-Didone-Comacchio-8

Photos and styling by Make That Studio.

Caroline Williamson is Editorial Director of Design Milk. She has a BFA in photography from SCAD and can usually be found searching for vintage wares, doing New York Times crossword puzzles in pen, or reworking playlists on Spotify.