Search

Addition to Edward Larrabee Barnes Home by Robert Siegel Architects

08.28.12 | By
View Slideshow

Located in the Hudson River Valley, this original 1974 Edward Larrabee Barnes home was in need of more space. The homeowners of the TR Residence tapped Robert Siegel Architects for the project and they came up with this modern, sun-filled master bedroom suite addition.

The design fits perfectly along with the style of the original house, which is made up of four horizontally aligned, rectangular volumes. The new space makes the fifth. This space, being higher in elevation than the other parts, makes it more suitable for views of the outdoors while still remaining private.

I love all of the windows and how it makes the room mesh with the outdoors.

Original areas of the house:

Photos by Robert Siegel Architects and Paul Warchol.

Caroline Williamson is Editorial Director of Design Milk. She has a BFA in photography from SCAD and can usually be found searching for vintage wares, doing New York Times crossword puzzles in pen, or reworking playlists on Spotify.