Located in a suburb of Sapporo, Hokkaido, Japan, the Case House, designed by Jun Igarashi Architects, looks like a simple box design on the exterior, but the white and wood interior is full of surprises.

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-2

The wires that extend up to the roof are there in hopes that growing plants will wind their way up adding a buffer zone between the outside and inside of the house.

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-3

To liven up the simple exterior, the panels that clad the house get smaller in height as they get closer to the ground.

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-4

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-5

Once inside, you’ll notice the steel staircases that curve as they connect the loft-like floors.

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-6

The home is equal parts wood and white, balancing out the clean, playground-like interior.

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-7

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-8

Floor-to-ceiling bookcases add plenty of storage space for the open interior.

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-9

From the kitchen, you spot another curvy staircase.

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-9a-arch

Photo by Jun Igarashi Architects

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-10

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-11

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-12

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-13

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-14

What a cool place to play if you were a kid. While it doesn’t look the safest, it definitely looks super fun, doesn’t it?

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-15

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-16

Case-House-Jun-Igarashi-Architects-17

Photos by Daici Ano, except where noted.