Belgian architecture firm dmvA designed Extension vB4 as an addition for an A-frame vacation home located in Brecht, Belgium. Dealing with strict building regulations, the firm was able to design the modern trapezoid-like form while still respecting the original design.

Extension vB4 by dmvA in architecture  Category

Extension vB4 by dmvA in architecture  Category

They created a new entrance, library, and bathroom that merge well with the existing space by having a predominantly white interior.

Extension vB4 by dmvA in architecture  Category

Extension vB4 by dmvA in architecture  Category

Extension vB4 by dmvA in architecture  Category

Extension vB4 by dmvA in architecture  Category

The front and the back of the house feature large windows allowing views of the garden and pond. The front part has a movable partition wall that blocks site of the street. Now you see it…

Extension vB4 by dmvA in architecture  Category

…now you don’t!

Extension vB4 by dmvA in architecture  Category

Extension vB4 by dmvA in architecture  Category

The structure before:

Extension vB4 by dmvA in architecture  Category

Photos by Mick Couwenbergh.