Search

An Apartment in Valencia Gets an Airy Renovation
View Slideshow

rh Studio redesigned this apartment in Valencia, Spain for a young working couple. The modest 70-square-meter (753 square feet) interior wasn’t functioning for them, so walls were removed and the terrace was renovated to connect the indoors with the outside.

Apartment-Alfinach-rh-Studio-2

To give the illusion of more space, smooth white resin floors were installed in every room, including on the terrace, creating one continuous plane. Most of the other surfaces were kept white to keep it feeling bright and airy.

Apartment-Alfinach-rh-Studio-3

A streamlined kitchen lines one wall and can expand by rotating a countertop extension.

Apartment-Alfinach-rh-Studio-4

Apartment-Alfinach-rh-Studio-5

Apartment-Alfinach-rh-Studio-5a

Apartment-Alfinach-rh-Studio-6

Apartment-Alfinach-rh-Studio-7

Apartment-Alfinach-rh-Studio-8

Apartment-Alfinach-rh-Studio-9

Apartment-Alfinach-rh-Studio-9a

The large terrace has room for a dining table and sofa for extra seating.

Apartment-Alfinach-rh-Studio-9b

Apartment-Alfinach-rh-Studio-10

Apartment-Alfinach-rh-Studio-11

Apartment-Alfinach-rh-Studio-12

At the other end, sliding doors hide storage and a washer and dryer.

Apartment-Alfinach-rh-Studio-13

Apartment-Alfinach-rh-Studio-14

Apartment-Alfinach-rh-Studio-15

Apartment-Alfinach-rh-Studio-16

Photos by Rafael Ochando Fons.

Caroline Williamson is Editorial Director of Design Milk. She has a BFA in photography from SCAD and can usually be found searching for vintage wares, doing New York Times crossword puzzles in pen, or reworking playlists on Spotify.