Search

TANK Designs Their New Studio as a Playful Destination Called The Station

08.21.19 | By
TANK Designs Their New Studio as a Playful Destination Called The Station
View Slideshow

TANK Architecture & Design Agency has moved into their new Amsterdam studio, called The Station which they designed specifically to inspire creativity. The beautiful new space is not only an office, but contains an an auditorium, bar, workshop facility, playground, co-working space, and even a shoot location.

Somewhat monochromatic in its design with exposed pipes and high ceilings, the loft-like space doesn’t feel cold or stark… instead it’s adorned with plants, soft and cozy furnishings, texture, and warm wood floors and lighting. There are both communal and private areas, specifically designed for all sorts of meetings or creative time. There is also ample natural light.

Photos by Teo Krijgsman.

Caroline Williamson is Editorial Director of Design Milk. She has a BFA in photography from SCAD and can usually be found searching for vintage wares, doing New York Times crossword puzzles in pen, or reworking playlists on Spotify.