Search

The N Apartment in Tel Aviv Houses a Bedroom in a Plastic Box

06.04.19 | By
The N Apartment in Tel Aviv Houses a Bedroom in a Plastic Box
View Slideshow

When a young entrepreneur purchased the N Apartment in Tel Aviv, Israel, he wanted to open the three bedroom interior up and let the light in. He hired Milic Harel Architects to complete the 95-square-meter renovation, which reduced the bedrooms down to one that was housed in a translucent plastic box.

The modular space consists of a new bedroom located in the center of the apartment allowing maximum natural light to flow throughout.

The bedroom box is constructed out of plastic mesh folding panels that open up to create one large room. The ceilings are clad in a reflective PVC that bounces light around and creates the illusion of a double-height space.

The interior is kept to a minimal black and white color palette, except for the blue cabinets in the bedroom.

Photos by Beller.

Caroline Williamson is Editorial Director of Design Milk. She has a BFA in photography from SCAD and can usually be found searching for vintage wares, doing New York Times crossword puzzles in pen, or reworking playlists on Spotify.